Comença a funcionar el servei de consulta i préstec del Centre de Documentació Armand de Fluvià

04/06/2019 - 20:23

El CDAF disposa d'una biblioteca formada per 3.400 llibres especialitzats en temàtica LGTBI, incloent-hi novel·la, assaig, còmics, llibres d'art i fotografia

El Centre de Documentació Armand de Fluvià fa un nou pas endavant al Centre LGTBI. Coincidint amb la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius, que se celebra fins al proper 9 de juny, estrena horari de consulta i préstec. D’ara endavant, el Centre de Documentació estarà obert al públic de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

Les persones que vulguin donar-se d’alta com a usuàries podran fer-ho de manera gratuïta. Tan sols hauran de presentar un document d’identificació (DNI, NIE, passaport) i les seves dades de contacte. Es podran tenir en préstec un màxim de 5 llibres durant un període d’un mes, prorrogable dues vegades.

La biblioteca del Centre de Documentació Armand de Fluvià té un fons de 3.400 llibres especialitzats en temàtica LGTBI. La col·lecció, que està en constant creixement, inclou novel·les, assaig, còmics, llibres d’art i fotografia, entre d’altres.