El 6 de juliol celebrem el Vermut Trans

01/07/2024 - 11:40

Tot el que es recapti durant la jornada anirà destinat a l'educació en la diversitat

El dissabte 6 de juliol a partir de les 11h el Vermut Trans omplirà de festa i reivindicació el carrer Comte Borrell

Cada any i des del 2016, es celebra a Barcelona el Vermut Trans, una festa solidària dedicada a la visibilització del col·lectiu trans. “La festa de les persones trans, no binàries, bolleres, queer, mariques i altres espècies”, com es defineix, començarà a les 11h i inclourà diferents actuacions artístiques. També hi haurà barra, menjar i espectacle de DJ’s, entre d’altres. Tot un dia per gaudir a l’aire lliure. Aquest any, tot el que es recapti anirà destinat a l’educació en la diversitat.   

Ompliran de màgia el carrer artistes com Vidda Priego, actriu, còmica, guionista i pedagoga teatral, actuarà al vermut amb el seu monòleg “Gènere i Figura”; la companyia Tirititranstransque a través del teatre de l’oprimit crea peces teatrals pròpies amb les quals transformar la societat. També participa del vermut l’artista queer Ammori amb el seu reggeaton amb fusió de música electrònica i lletres reivindicatives i Michelle Blue, dona trans, chilena, música, cantant i compositora que les seves lletres són una defensa de drets a ritme rock, pop i folck. 

A partir de les 18h, l‘Observatori contra la LGTBI-fòbia habilitarà un punt d’informació i de sensibilització (Punt lila).

L’organització del Vermut Trans compta amb el suport del Centre LGTBI de Barcelona, la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya i el Pride! BCN.

Aquesta activitat forma part de la programació d’estiu del Centre LGTBI de Barcelona, i de la campanya municipal de l’Ajuntament de Barcelona “Orgull de barri”

Podreu trobar i seguir tota la informació sobre la jornada a les xarxes socials del Vermut Trans.