El Centre LGTBI comença a reprendre la programació d’activitats presencials

28/05/2021 - 09:51

Els actes culturals tindran un 50% d’aforament, i se’n seguirà fent un seguiment telemàtic a través de YouTube.

Cada dia més a prop teu. Seguint les instruccions de les autoritats sanitàries i de l’Ajuntament de Barcelona, el Centre LGTBI de Barcelona reprendrà les activitats culturals presencials a partir del dilluns 31 de maig.

Els espais del Centre LGTBI funcionaran al 50% de la capacitat màxima per garantir les distàncies de seguretat. Per això totes les activitats també s’emetran en línia, a través de YouTube. Per assistir-hi presencialment, caldrà fer un registre previ a través del correu inscripcions@centrelgtbibcn.org. També serà necessari portar mascareta.

La primera activitat que es podrà seguir des del Centre LGTBI serà la presentació del llibre Resistencia bisexual: Mapas para una disidencia habitable, el 8 de juny. En canvi, les sessions de cinema continuaran fent-se en línia i, així, es donarà continuïtat a l’acord vigent entre el Centre LGTBI i els Cinemes Girona.

D’altra banda, la visita a l’exposició “Lesbofòbia. Vers i revers d’una violència patriarcal” segueix sent d’accés lliure en l’horari habitual d’obertura del Centre LGTBI (dilluns, de 16.00 a 20.00 h, i de dimarts a divendres, de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h).

Pel que fa als serveis d’atenció que ofereix el Centre LGTBI, és imprescindible demanar cita prèvia abans de fer-ne ús, a través de la bústia info@centrelgtbibcn.org.

Les entitats, a punt

La represa de l’activitat presencial del Centre LGTBI també permetrà el retorn de molts dels actes de les entitats residents. Us recomanem que en consulteu els webs o els perfils a les xarxes socials.