El Centre LGTBI comença a reprendre l’activitat presencial

12/06/2020 - 08:53

Els serveis d’atenció personal s’oferiran de manera presencial i telemàtica amb cita prèvia. Fins a nou avís, les activitats culturals es continuaran desenvolupant a distància.

Els serveis d’atenció personal s’oferiran de manera presencial i telemàtica amb cita prèvia. Fins a nou avís, les activitats culturals es continuaran desenvolupant a distància.

Us hem estat acompanyant des de casa durant tot el confinament, i ara arriba l’hora de tornar-nos a veure. El Centre LGTBI estrenarà el proper dilluns, 15 de juny, un nou horari provisional que permetrà l’obertura de l’equipament i la posada en marxa dels serveis d’atenció personal, que d’ara endavant s’oferiran de manera presencial i telemàtica.

En concret, les instal·lacions del carrer de Borrell estaran obertes de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Aquest horari podrà veure’s modificat en les properes setmanes en funció de com evolucionin les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Per accedir al Centre LGTBI i fer ús dels seus serveis i els de les entitats residents caldrà demanar cita prèvia.  Ho podeu fer trucant al telèfon 938 805 111 o enviant un correu electrònic a info@centrelgtbibcn.org. A més, serà obligatori portar mascareta a l’interior de l’equipament.

El programa d’activitats culturals combinarà propostes en línia amb l’organització d’actes híbrids (aforament presencial reduït i seguiment d’streaming) amb aforament reduït i inscripció prèvia. Podeu trobar tota la informació a l’agenda d’aquest web.

 

Les entitats residents també tornen

La posada en marxa d’aquest horari provisional també facilitarà que les entitats residents comencin a oferir serveis presencials, seguint les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.

Gais Positius obrirà el servei de prova ràpida de VIH, sífilis i hepatitis C de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h amb cita prèvia (932 980 642). La resta de serveis de l’entitat, de moment, es mantindran de manera telemàtica. Per a més informació segueix activa la bústia gaispositius@gaispositius.org.

Per la seva banda, l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) reprèn el servei d’assessorament general i les atencions psicosocials. Tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres de 10.00 a 14.00 h. L’Oficina de Denúncies, en canvi, funcionarà els dimarts i dijous de 16.00 a 20.00 h. En tots els casos caldrà demanar cita a través del correu coordinacio@och.cat o trucant al 932 172 669. Les situacions de caràcter urgent s’atendran al telèfon 699 901 651.

El Casal Lambda torna a oferir totes les seves atencions presencials, matins i tardes, amb el mateix horari que el Centre LGTBI. Per demanar hora podeu trucar al 933 195 550, enviar un WhatsApp al 679 205 204 o escriure un correu a atencio@lambda.cat. Les activitats es poden consultar al web lambda.cat/agenda.

Finalment, FLG – Associació de Famílies LGTBI continuarà oferint assessoraments i xerrades informatives telemàticament. Excepcionalment, atendrà consultes i assessoraments presencials amb petició prèvia al 645 318 860 o a la bústia familieslg@familieslg.org.