El Centre LGTBI de Barcelona acull l’exposició fotogràfica “Un petó teu”, de Peter Toro

01/02/2024 - 10:38

Del 7 de febrer al 7 de març es podrà visitar en horari d’obertura de l’equipament

El Centre LGTBI de Barcelona, en col·laboració amb el Casal Lambda, acull des del 7 de febrer l’exposició fotogràfica “Un petó teu”, comissariada per Peter Toro, productor i director audiovisual. 

La mostra destaca, en paraules de Toro, “la importància del petó entre persones del mateix sexe com a expressió visual potent que encapsula el poder dels afectes i la força de l’amor”. I posa en evidència com el petó dissident ha estat relegat a un segon pla durant els darrers quaranta anys. Insisteix, també, en la necessitat de donar visibilitat per fomentar la “normalització de les relacions homosexuals”, explica el comissari.  

La recerca de Toro inclou fotografies que mostren el petó com a forma de protesta i expressió de la identitat i la resistència, en una forma de desafiar les normes socials.  Aquestes imatges capturen moments en què el petó es converteix en “una expressió audaç de la identitat i la resistència, desafiant les normes socials i contribuint a la lluita per l’acceptació i la igualtat”. 

Es podrà visitar fins al 7 de març en horari d’obertura del Centre LGTBI de Barcelona. 

Horari d’obertura  

Dilluns de 15:30h a 20:30h
De dimarts a divendres de 10h a 14h i de 15:30h a 20:30h
Dissabte de 10h a 14h i de 15h a 20h  

Inauguració: dijous 8 de febrer, a les 18 h 

Visites guiades:
Dijous 8 a les 19h, després de la presentació
Dilluns 12 a les 18h
Dimecres 14 a les 18h 

Amb entrada lliure i gratuïta