El Centre LGTBI participa a la Smart City Week acollint el taller 'Smart Week Inclusive Block Design'

11/11/2019 - 18:44

Serà dijous 14 de novembre, d’11 a 13 h

El Centre LGTBI col·labora amb l’organització de la Smart City Week, que té lloc de l’11 al 17 de novembre a diferents espais de la ciutat. En concret, acollirà Smart Week Inclusive Block Design, un taller formatiu on, mitjançant un puzzle-joc creatiu inspirat en l’Eixample de Barcelona, nois i noies estudiants de 4t d’ESO reflexionaran sobre la nostra ciutat i dissenyaran noves illes urbanes orientades cap a una millor inclusivitat de tots i totes.

El puzzle de fusta serà el pretext per treballar el disseny amb aplicatiu web (sketch up online) i amb mòbils (edició foto 3D anaglyph).

Les inscripcions al taller es troben, actualment, tancades.

El model de ciutat que volem, a debat

La Smart City Week vol ser un espai de reflexió i diàleg sobre el model de ciutat que volem, amb participació d’agents públics i privats i la col·laboració amb institucions docents i entitats veïnals de Barcelona.

La Smart City Week és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona coordinada i dirigida per la fundació BIT Habitat, que té per objectiu reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats. Ca l’Alier, centre d’innovació urbana de la ciutat de Barcelona, serà l’epicentre de l’esdeveniment, on s’ubiquen moltes de les activitats programades.