El Centre participarà al nou programa LGTBI de Ràdio 4

05/09/2019 - 19:14

'Plurals i singulars a Ràdio 4' s’emetrà cada diumenge a les 21 h

Quines són les reivindicacions del col·lectiu LGTBI? A quins reptes s’enfronta? Quines qüestions relacionades amb la diversitat sexual, afectiva i de gènere estan d’actualitat? Aquests són alguns dels interrogants a què vol donar resposta Plurals i singulars a Ràdio 4, el nou programa que Ràdio 4 estrena el proper diumenge 8 de setembre a les 21 h.

L’equip de professionals i expertes del Centre LGTBI col·laboraran de manera habitual en aquest nou espai. El seu objectiu serà difondre els principals projectes i serveis que desenvolupa l’equipament, i com pot donar resposta a les diferents realitats que el programa tracti.

També hi tindran protagonisme les entitats del moviment LGTBI, que aportaran la seva experiència en l’atenció a persones LGTBI.

La primera emissió de Plurals i singulars a Ràdio 4 estarà dedicada a les famílies LGTBI i lluita contra LGTBI-fòbia, i comptarà amb representants de l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH), l’Associació de Famílies LGTBI (FLG) i l’Associació de Mares i Pares de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals (AMPGIL), entre d’altres.