Inscripcions obertes al Curs d'agent comunitari de salut i drets humans de gais positius

07/09/2020 - 20:56

La formació serà semipresencial, del 29 de setembre al 14 de novembre, i limitada a 10 persones.

L’Associació Gais Positius inicia, aquesta tardor, una nova edició del Curs d’agent comunitari de salut i drets humans. La formació, que enguany serà semipresencial, s’adreça a les persones que, des des la perspectiva dels drets, volen augmentar el coneixement sobre la salut sexual del col·lectiu LGTBI i les eines que permeten reduir riscos en el consum de drogues i tenir un sexe més segur.

El curs capacita les persones que hi estiguin interessades per desenvolupar voluntariat a l’entitat. A més, pretén aportar coneixement i eines en salut sexual al col·lectiu LGTBI i, de manera més específica, a les persones LGTBI amb el VIH.

La formació, de 36 hores, tindrà lloc del 29 de setembre al 14 de novembre, i s’organitza en cinc mòduls i diferents sessions pràctiques. Introducció al VIH, drets i serofòbia; assessorament i escolta activa; salut sexual; l’abordatge educatiu del consum de drogues i la reducció de riscos, així com les sexualitats LGTBI són alguns dels continguts que es desenvolupen.

La inscripció, que està limitada a un màxim de 10 persones, s’ha de formalitzar per mitjà de l’adreça electrònica gaispositius@gaispositius.org o bé al telèfon 932 980 642.