L’Orgullosa a l’agenda de Sant Martí

30/05/2022 - 18:01

cultura i lleure. Durant el mes de juny, l’Ajuntament i diverses entitats i equipaments del districte organitzen una desena d’activitats per promocionar la diversitat sexual i de gènere.

Durant el mes de juny, l’Ajuntament i diverses entitats i equipaments del districte organitzen una desena d’activitats per promocionar la diversitat sexual i de gènere.

Amb el nom de L’Orgullosa, Barcelona es vesteix de festa i reivindicació per mostrar-se com a referent en la defensa dels drets i llibertats dels col·lectius LGTBI. Dijous 2 de juny, la sala La Pau (escola La Pau) presenta l’espectacle familiar La meitat d’en Jan. Dijous 9, el Centre Cívic Sant Martí organitza el col·loqui La resposta a tot el que preguntaries a una dona trans. Per la seva banda, La Escocesa acull el taller Naciste desnuda, lo demás es drag i el concert de Missex (els dies 9 i 10 de juny).

El festival d’art d’acció Perpetracions se celebra del 2 al 4 de juny al Centre Cívic Sant Martí i a altres espais públics del barri, com la rambla Guipúscoa o el carrer Selva de Mar. Diumenge 5 de juny, l’Auditori de Sant Martí acollirà una activitat paral·lela de dansa i performance. L’entrada a tots els espectacles és gratuïta i per a les funcions que es facin al carrer no hi cal reserva.

La 17a edició de la Barcelona Design Week 2022 torna a recuperar el seu format habitual. El programa OFF BDW s’obre a la ciutat a través d’exposicions, instal·lacions, presentacions de nous productes i serveis, inauguracions, portes obertes a espais creatius, jornades, tallers, etc. Del 2 al 22 de juny.

En l’àmbit institucional, el Districte celebra una nova sessió de l’Audiència Pública, dimecres 8 de juny a partir de les 18 h. Les persones interessades a participar-hi, podran intervenir-hi de forma presencial o per videoconferència. I dijous 9 de juny, tindrà lloc el Consell de Barri de la Vila Olímpica del Poblenou, al Casal de Barri Vila Olímpica – Can Gili Nou. El formulari per intervenir en la sessió està disponible fins dimecres 8 a les 18 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @biblioteques_bcn: donem la benvinguda a la Biblioteca Gabriel García Márquez!

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.