Nosaltres: 3a Setmana LGTBI+ a la Sagrada Família

17/09/2019 - 12:05

LGTBI+. El Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família-Josep Maria Ainaud de Lasarte organitzen la 3a edició de Nosaltres: Setmana LGTBI+.

El Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família-Josep Maria Ainaud de Lasarte organitzen la 3a edició de Nosaltres: Setmana LGTBI+.

Durant una setmana i amb diferents grups, entitats, artistes i persones convidades, es  proposen una sèrie d’activitats i accions per visibilitzar els col·lectius LGTBI+, amb xerrades, projeccions, espectacles, exposicions, fira d’entitats i diverses mostres de documents del fons LGTBI+ de la biblioteca i guies de lectura, entre d’altres.

El cicle comença amb l’exposició del Centre Cívic Sagrada Família Sex and revolution in Cuba, un assaig fotogràfic de l’artista Núria López Torres que documenta la comunitat LGTBI a la illa caribenya. Uns dies després, el vestíbul d’aquest equipament acollirà també l’exposició Homosexuals i transexuals a la història de Barcelona. La inauguració serà el 2 d’octubre, a les 18.30 h, a càrrec de Leopold Estapé, expert en història LGTBI.

El Centre Cívic també acollirà la Fira Nosaltres, la peça de teatre Los papeles, un aperitiu musical i la ruta Lesbianes i trans del segle XX al Raval, que sortirà del Molino.

A la Setmana LGTBI també participen altres equipaments i entitats com la llibreria La Caníbal amb un grup de lectura crítica de la llei contra l’homofòbia, la fundació Enllaç amb la xerrada Cultura gay? 10 maneres  de reconèixer un o una heterosexual sense equivocar-te! i l’Espai 210 amb el cinefòrum Follo, ergo sum.