Nova edició del torneig multiesportiu Panteresports

22/07/2019 - 19:55

Esport. Del 13 al 15 de setembre, el Club Esportiu Panteres Grogues reunirà a Barcelona 800 atletes provinents de diversos països europeus.

Panteres Grogues organitza la 13a edició de Panteresports, el torneig esportiu LGTBI més important d’Europa. Enguany, la trobada coincideix amb la celebració del 25è aniversari de l’entitat, que s’ha convertit en el club esportiu i cultural LGTBI de referència a la ciutat.

La trobada esportiva aplegarà a Barcelona 800 persones de diferents països europeus. Durant tres dies, del 13 al 15 de setembre, es disputaran competicions masculines, femenines i mixtes de bàsquet, futbol, natació, pàdel, voleibol i voleibol de platja.

Podeu consultar la programació completa i les condicions de participació al web del torneig.


Més de dues dècades d’esport, oci i cultura

Panteres Grogues va néixer fa 25 anys amb un petit equip de voleibol de platja. Des de llavors ha anat creixent i incorporant noves seccions esportives i culturals, i actualment té 28 grups i més de 1.200 socis i sòcies.

L’objectiu de l’entitat és oferir un espai on les persones LGTBI i tothom que ho vulgui pugui fer activitats esportives de manera lliure i distesa, entenent la pràctica esportiva com a eina d’educació, transformació, construcció social i normalització.

Mitjançant les activitats, Panteres treballa per visibilitzar les persones LGTBI en el món de l’esport i denunciar les situacions d’LGTBI-fòbia i sexisme que encara avui es produeixen en l’àmbit esportiu.