Visita comentada a l'exposició 'Construccions identitàries'

14/02/2019 - 15:59

LGTBI. La fotògrafa Mar C. Llop recull, amb la seva càmera i partint de la seva experiència personal, diferents realitats de les persones transgènere.

Divendres 22 de febrer, a les 19 h, Mar C. Llop ofereix una visita guiada a la seva mostra fotogràfica.

Discursos, sentiments, vivències i diferents corporalitats. A Construccions Identitàries. Work in progress, la fotògrafa Mar C. Llop recull, amb la seva càmera i partint de la seva experiència personal, diferents realitats de les persones transgènere.

Aquest projecte artístic va començar l’any 2013, quan Llop es planteja per primera vegada explicar mitjançant textos i imatges els discursos de les construccions de gènere de diverses persones trans. L’exposició, que romandrà al Centre LGTBI fins al 13 de març, documenta la transformació de diversos cossos en trànsit, des del respecte i la creativitat, amb l’objectiu de difondre les diferents realitats de les persones trans.

Divendres 22 de febrer, a les 19 h, l’artista ens convida a recórrer l’espai expositiu del Centre LGTBI de Barcelona tot coneixent l’origen del projecte i les històries que hi ha al darrera.