Arriba una nova edició del ‘Batolla el Masclisme’, el cicle formatiu que té per objectiu abordar els diferents eixos que afecten les entitats juvenils en feminismes i LGBTI+. Aquest cicle l’organitzem el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ).

Hem treballat conjuntament amb entitats i persones professionals expertes en la temàtica per poder oferir enguany un itinerari formatiu que s’adapti a les necessitats de l’associacionisme juvenil de la ciutat.

El Batolla el Masclisme 2023 és un cicle formatiu gratuït que consta de 4 mòduls, de dues sessions de dues hores cadascuna. Es recomana fer el cicle complet, amb el qual rebràs una acreditació final, però també et pots inscriure per mòduls.

Al llarg d’aquest cicle formatiu es tractaran els següents temes: organització i lideratge feminista, feminismes per homes cis, abordatge col·lectiu d’agressions masclistes, feminisme interseccional, i molt més. Així que si sou un col·lectiu o associació juvenil de Barcelona i aquests temes us interpel·len, no dubteu a inscriure-us!

L’ oferta formativa que hem programat pels mesos de febrer i març anirà a càrrec de Cúrcuma, Psicoopera, CJAS i Joi Pineda:

Mòdul 1 | Organitzacions i lideratge feminista: més enllà de la comi gènere

Mòdul 2 | Poder, privilegi i responsabilitat: feminismes per homes cis

Mòdul 3 | Abordatge col·lectiu d’agressions masclistes: més enllà del protocol

Mòdul 4 | Resistències i cisheteronormativitat: revisió des del feminisme interseccional

Horaris

Espai Jove del Clot i del Camp de l'Arpa

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 837
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Clot
Població:
Barcelona