Conversem amb el director Gustavo Sánchez sobre els secrets de la seva òpera prima.

Una sessió de cinefòrum molt especial per tancar el cicle #BarcelonaStonewall: 50 anys d’orgull i alliberament LGTBI. El director barceloní Gustavo Sánchez visita el Centre LGTBI per presentar la seva òpera prima, produïda per J.A. Bayona, seleccionada per més de trenta festivals d’arreu i nominada a la darrera edició dels Premis Gaudí en la categoria de Millor Documental.

I Hate New York  mostra moltes altres cares de la transsexualitat. La de les persones inconformistes i revolucionàries que han estat capaces de crear un sistema propi i construir la seva personalitat des de l’activisme artístic i la disrupció creativa.

Sánchez fa un retrat polièdric i veraç de la vida de quatre artistes transgènere, icones de la cultura underground novaiorquesa de les últimes tres dècades. Chloe Dzubilo, Amanda Lepore, Sophia Lamar i T De Long detallen davant la càmera el seu passat, les seves vivències i les seves lluites, a cavall entre l’art i l’activisme.

Després de la projecció tindrà lloc una petita conversa amb el director, per conèixer els entrellats d’un projecte personal que ha desenvolupat al llarg de deu anys.

Horaris


El director barceloní Gustavo Sánchez visita el Centre LGTBI per presentar en persona la seva òpera prima, "I Hate New York", un documental que ens traslladarà de nou a la ciutat dels gratacels, en aquesta ocasió per fer un retrat polièdric de quatre artistes transgènere que han esdevingut icones de la cultura underground: Chloe Dzubilo, Amanda Lepore, Sophia Lamar i T De Long.

Després de la projecció tindrà lloc un petit diàleg amb el director.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre LGTBI de Barcelona

Adreça:
C Comte Borrell, 22
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona