..

Més d’una vintena de textos imprescindibles que exposen les idees i els ideals més rellevants que marquen l'inici del moviment LGTBI.

El periodista i escriptor Sebastià Portell coordina el Club de Lectura del Centre LGTBI, un espai de trobada i debat sobre literatura LGTBI en el marc cel cicle d’activitats #BarcelonaStonewall.

La primera trobada del Club té com a protagonista Manifiestos gays, lesbianos y queer, de Rafael M. Mérida. L’obra recull més d’una vintena de textos imprescindibles, redactats entre el 1969 i el 1994, en què s’exposen les idees i els ideals més rellevants que marquen l’inici del moviment LGTBI. Prepareu-vos per connectar la revolta d’Stonewall amb el naixement de col·lectius com les Radicalesbians, el Grup d’Alliberament Gai de Chicago i els Queers Anònims, l’aparició de pensadores com Monique Wittig o Adrianne Rich, passant per activistes com Harvey Milk, Gloria Anzaldúa i Larry Krame.

Més informació i inscripcions a info@centrelgtbibcn.org

Horaris


L'escriptor Sebastià Portell proposa una relectura de la revolta d'Stonewall per citar-la en el context teòric, literari i social. Portell ha decidit iniciar el Club amb "Manifiestos gays, lesbianos y queer", de Rafael M. Mérida.

L'activitat forma part del cicle #BarcelonaStonewall: 50 anys d'orgull i alliberament LGTBI.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre LGTBI de Barcelona

Adreça:
C Comte Borrell, 22
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona