Una exposició-aquelarre, un recorregut on l’art esdevé un ritual màgic, una eina emancipadora de la norma, un encanteri que crea la nostra realitat i la transforma.

Les dissidències que històricament han estat fora de la norma han sigut perseguides per desafiar els mandants sexuals, de gènere, colonials, religiosos, socials i culturals hegemònics , i acusades d’heretgia. La mostra recupera aquestes identitats i històries, que són també les nostres, valorant-les i visibilitzant els relats, cossos i pràctiques de bruixes, mags, espiritistes, curanderes i xamans.

Les obres dialoguen entre elles per esdevenir un mapa que ens serveixi com a eina de reparació i sanació al voltant de les nostres vivències com a heretges. En un exercici d’allò més queer , qüestionen i es re - apropien d’elements propis de religions i espiritualitats per construir un nou relat des d’on pensar-nos, fer camí i invocar nous espais per ser. 

Hi participen:

Activistes feministes andaluses del Santo Coño Insumiso de Barcelona .

ConBIvencias, I Jornades Estatals Autogestionades sobre Bisexualitat.

Leticia P. F. de Bobadilla, artista autodidacta i llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual .

Mer Gómez, autora i activista intersex*.

Natalia Saldaña, artista, escriptora i divulgadora a YouTube sobre folklore, bruixeria tradicional i paganisme.

Rapha Hu, dibuixant, escriptor i gestor cultural.

Roberta Marrero, poeta, escriptora, conferenciant i artista plàstica.

Victoria Villasana, artista tèxtil, d'instal·lacions i art urbà; Paula Tikay, pintora d'art urbà en relació amb pobles en resistència; i Daniela Benítez i Daniela Efímera que s'uneixen per crear art tèxtil per sanar el seu llinatge ancestral, totes del col·lectiu Las Migras de Abya Yala.

Horaris

Centre LGTBI de Barcelona

Adreça:
Carrer del Comte Borrell, 22
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Població:
Barcelona