..

EXPOSICIÓ. A través d’una selecció de 30 instantànies, la fotoperiodista Hanna Jarzabek reflexiona sobre diverses problemàtiques que pateixen les dones lesbianes a Polònia

Amb la vista posada en la commemoració del Dia de la Visibilitat Lèsbica, que té lloc el 26 d’abril, el Centre LGTBI organitza l’exposició Lesbianes i molt més, que es podrà veure fins al 31 de maig en l’horari habitual d’obertura de l’equipament.

La mostra és un projecte de la fotoperiodista Hanna Jarzabek, qui viatja a la seva Polònia natal per denunciar la doble discriminació que pateixen les dones lesbianes en aquest país: la relacionada amb l’orientació sexual i la vinculada a l’incompliment del rol familiar que la societat els hi atribueix. Aquesta situació provoca la seva invisibilitat en l’espai públic.

Lesbianes i molt més recull, justament, les històries d’aquestes dones, unes vides que van més enllà de qui estimen, i que comprenen altres esferes com la laboral, la personal i l’activista.
Les 30 fotografies que conformen l’exposició són un retrat de la quotidianitat de 12 parelles, tot i que inicialment Jarzabek va treballar amb moltes més. Les conseqüències que podria tenir la seva sortida de l’armari en l’àmbit familiar i laboral van fer que moltes d’aquestes dones s’ho repensessin i preferissin seguir vivint en l’anonimat.

Horaris


La fotògrafa Hanna Zarjabek recull en aquesta exposició vivències personals de diverses dones polaques que viuen una doble discriminació: la relacionada amb l´orientació sexual i la vinculada a l´incompliment del rol familiar que la societat els hi atribueix.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre LGTBI de Barcelona

Adreça:
C Comte Borrell, 22
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona