Instal·lació artística. Una creació de Diego Marchante

El 27 de gener del 2017, el Centre LGBTI de Barcelona va començar el dia amb els vidres trencats i amb pintades, un atac feixista i LGTBI-fòbic perpetrat tan sols una setmana després de l’obertura de l’espai. A la façana es podrien llegir les frases “Estáis muertos” i “Fuck LGTBI”.

Poques hores després de l’agressió, veïns i veïnes del barri de Sant Antoni van sortir en massa al carrer per mostrar la seva solidaritat amb un equipament que ja sentien com a propi. Aquesta emocionant resposta espontània, convocada a través de les xarxes socials i el boca-orella, va transformar la façana del Centre LGTBI en un arxiu post-it de missatges de suport, mostrant col·lectivament com només l’amor pot vèncer a l’odi.

Diego Marchante, activista transfeminista i artista audiovisual, intervé part de l’espai expositiu del Centre LGTBI com a homenatge i exercici de memòria col·lectiva.

  Accés lliure

Horaris

Diego Marchante, activista transfeminista i artista audiovisual ret homenatge als missatges que la ciutadania va deixar sobre la façana del Centre LGTBI després de l'atac LGTBI-fòbic del gener del 2017.

Centre LGTBI de Barcelona

Adreça:
C Comte Borrell, 22
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Població:
Barcelona