Punt de trobada: Plaça Universitat

Un recorregut pels espais de la ciutat que recorden la manera com s’ha abordat la incidència de diverses malalties al llarg de la història.

Estigma i malaltia han anat aparellats al llarg de la història en nombroses ocasions. Són moltes les afeccions que han provocat rebuig i discriminació fruit de la desinformació, els dogmes i els prejudicis morals.

L’historiador Leopold Estapé ha dissenyat una ruta pels espais de la ciutat que recorden la manera com s’han abordat malalties com la pesta, la lepra, la tuberculosi i, més recentment, la sida. El recorregut ens portarà a passejar per localitzacions com Plaça Universitat, per parlar del debat entre l’evidència científica i del negacionisme; el carrer Tallers, per reviure l’inici de l’activisme; la Plaça dels Àngels, on coneixerem la història que s’amaga darrera del mural de Keith Haring, entre altres racons.

Durada aproximada de la ruta: 90 min
Punt de trobada: Plaça Universitat
Inscripcions: info@centrelgtbibcn.org

Horaris


L'historiador Leopold Estapé ha dissenyat un passeig per parlar de l'estigma social que van generar el VIH, la sida i altres malalties que han afectat a la població de Barcelona al llarg de la història.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre LGTBI de Barcelona

Adreça:
C Comte Borrell, 22
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona