..

DIA DE LA VISIBILITAT LÈSBICA. Una ponència i una taula rodona repassaran els principals reptes de les dones lesbianes que desenvolupen la seva trajectòria professional en l'àmbit literari.

Coincidint amb la celebració del Dia de la Visibilitat Lèsbica, el Casal Lambda, la FELGTB i LGTB Terrassa han organitzat un programa d’activitats per posar sobre la taula la situació de les dones lesbianes en l’àmbit literari.

La tarda començarà amb la ponencia La visibilitat lèsbica a la literatura, a càrrec d’Elina Norandi. Tot seguit, Verónica Lafont, de LGTB Terrassa, moderarà una taula rodona d’escriptores que comptarà amb la participació de Brigitte Vasallo, Txus García, Sònia Moll, Isabel Franc, Prado G. Velázquez, Mila Martínez, Clara Asunción García i Maria Minguez Arias.

La presidenta de la FELGTB, Uge Sangil, será l’encarregada de cloure la jornada.

Horaris


Coincidint amb la celebració del Dia de la Visibilitat Lèsbica, el Casal Lambda, FELGTB i LGTB Terrassa han organitzat una trobada de dones escriptores per posar de relleu la situació de les dones que es dediquen a aquesta activitat.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre LGTBI de Barcelona

Adreça:
C Comte Borrell, 22
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona