Traductor de google :

Creación Positiva, des de 2001, treballem a partir d'una perspectiva de gènere feminista i interseccional, i en el marc dels drets pel canvi positiu i real en la vida de les persones i de la societat, a través de programes d'atenció, accions de sensibilització, formació i incidència política.

Cadascuna de les nostres accions va dirigida a fer efectiu el dret a la salut sexual i a viure una vida lliure de violències, acompanyant a les persones per a l'exercici d'aquests drets a través de l'atenció directa centrada en la cura i l'autonomia, la sensibilització social i la incidència política.

Ens enredem amb les xarxes comunitàries i participem en grups de treball de diverses plataformes, com ara el Comitè Primer de Desembre, la Xarxa de Dones per la Salut, Plataforma CEDAW Catalunya, Wide+ o Women's Major Group. També formem part de diversos òrgans de participació de la ciutadania, entre ells el Consell Nacional de Dones de Catalunya, el Consell Nacional LGTBI i altres Consells Municipals.

Volem contribuir al bé comú democratitzant el coneixement, realitzant investigacions i diagnòstics, assessoraments i formació especialitzada, elaborant materials tècnics i de sensibilització, i compartint recursos i serveis per als qui els necessitin.


Dirección:
C Carme, 16
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona