Convocatòria de projectes de la Casa de la Barceloneta 1761

10 de juny de 2021

Districte Ciutat Vella

Es poden presentar fins al 15 de juny i han de complir la premissa de treballar per recuperar la memòria històrica i col·lectiva del barri.

Els projectes es poden presentar fins al 15 de juny i han de complir la premissa de treballar per recuperar la memòria històrica i col·lectiva del barri.

La Casa de la Barceloneta 1761 obre la convocatòria pública per a la presentació de projectes que contribueixin a la recuperació i difusió de la memòria històrica, col·lectiva i democràtica de la Barceloneta.

Aquests objectius es poden treballar-se ja sigui a través de l’estudi del moviment obrer i veïnal, l’antifeixisme, les lluites per la igualtat de gèneres i les mobilitzacions per aconseguir la democràcia, a més de posar en valor el patrimoni de la Barceloneta des de la seva cultura popular fins a les expressions arquitectòniques i artístiques.

S’accepten projectes en variats formats com exposicions, documentals, concerts, publicacions, conferències o tallers. Poden optar-hi totes aquelles persones majors d’edat o entitats que ho desitgin, així com alumnes dels centres escolars de la Barceloneta.

El 2021 hi ha un pressupost total d’un màxim de 10.000 euros (base imposable) que es divideix en diferents projectes, atorgant un màxim de 3.000 euros (base imposable) per a cadascun.

Podeu consultar les bases de la convocatòria al document adjunt.

Els projectes s’han d’enviar per correu electrònic i en format pdf a info@casabarceloneta1761.cat del 3 de maig al 15 de juny del 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquest contingut