El MUHBA es renova per celebrar 80 anys

24 de febrer de 2023

Redacció

El Museu d’Història de Barcelona inaugurarà fins a vuit seus reformades o ampliades en els propers mesos.

Comença una nova etapa per al Museu d’Història de Barcelona (MUHBA). Coincidint amb el 80è aniversari, l’equipament prepara un canvi conceptual i organitzatiu que el reconvertirà en Museu de la Ciutadania.

En els propers mesos s’inauguraran fins a vuit seus del MUHBA, reformades o ampliades a diferents nivells, així com les seves museografies. Entre aquestes seus destaquen el MUHBA Padellàs, que esdevindrà la Casa de la Història de Barcelona, i el MUHBA Bon Pastor, configurat com a Museu de l’Habitatge de la Ciutat, creat en col·laboració amb el veïnat del Bon Pastor i de Baró de Viver.

Per celebrar les vuit dècades d’història, el museu obrirà exposicions estratègiques per repensar la ciutat, referides a l’aigua i el medi ambient, a l’habitatge i els barris, al món del treball i la mobilitat.

Enguany, a més, el Museu d’Història de Barcelona serà l’amfitrió dels premis EMYA 2023 (European Museum Forum i Consell d’Europa), en què es preveu la participació i l’assistència de més de trenta delegacions europees.

Comparteix aquest contingut