Inauguració de les placetes del carrer d’Hort de la Vila

3 d'octubre de 2022

Maite Safont Palau

Nomenclator. El dissabte, 8 d’octubre, a les 13.00 hores es farà un acte de descoberta de les dues plaques, la plaça d’Angelina Trallero i la plaça de Mariano Meseguer.

El dissabte, 8 d’octubre, a les 13.00 hores es farà un acte de descoberta de les dues plaques, la plaça d’Angelina Trallero i la plaça de Mariano Meseguer.

Durant la Festa Major de Sarrià s’inauguraran les noves places d’Angelina Trallero i de Mariano Meseguer. Les dues noves denominacions s’ubiquen entre els carrers de Salvador Mundi, Mare de Déu de Núria i l’Hort de la Vila.

Plaça d’Angelina Trallero, (Barcelona, 1920-2016)

Fou una destacada activista de l’Associació de Veïns de Sarrià, durant més de 30 anys, i va exercir les tasques de vicesecretària, vocal, secretaria i tresorera. També fou militant del Partit Socialista de Catalunya, PSC.

Plaça de Mariano Meseguer, (Barcelona, 1927-2013)

Activista veïnal, fou president de l’Associació de Veïns de Sarrià. Gran defensor del patrimoni artístic i arquitectònic del barri. La seva lluita va contribuir a la conservació dels Jardins de Vil·la Cecília i de la seva torre, on ara s’ubica el Casal de Sarrià. Va ser Medalla d’Honor de Barcelona, l’any 2005, per la seva inquietud al llarg de molts anys en la preservació de la història patrimonial de la ciutat i per la seva tasca reivindicativa dins el moviment veïnal enfocada a la defensa de la legalitat.

Comparteix aquest contingut