L’ofrena floral a la tomba d’Ignasi Iglésias obre els actes del 150 aniversari

27 de setembre de 2021

Districte Sant Andreu

Cultura i lleure. La trobada serà el diumenge 3 d'octubre a les 10.00 h. Amb aquest acte comencen dos mesos carregats d'activitats per commemorar els 150 anys del naixement d'Ignasi Iglésias.

La trobada serà el diumenge 3 d'octubre a les 10.00 h. Amb aquest acte comencen dos mesos carregats d'activitats per commemorar els 150 anys del naixement d'Ignasi Iglésias.

L’acte d’homenatge que organitzen el Districte i el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias començaran amb la concentració de les entitats davant del Cementiri de Sant Andreu. L’ofrena arrencarà a els 10.15 h amb l’entrega de les flors per part de les entitats que hi assisteixin. A més, també s’hi podrà veure la lectura de diversos textos d’Ignasi Iglésias, acompanyats per música i dansa en un espectacle coregrafiat per Natàlia Vinyes i també hi haurà l’ofrena coral de l’Orfeó l’Eco de Catalunya. Els parlaments de les autoritats tancaran l’acte al Cementiri, que continuarà amb la tradicional ballada de sardanes a la Plaça de Can Fabra a les 11.45 h.

L’aforament d’aquesta activitat serà limitat i s’hauran de complir les mesures de prevenció de la covid-19 per tal de poder assistir-hi. Cal inscripció prèvia. Per aquest motiu, es prega a les entitats que enviïn una representació per tal d’evitar que cap es quedi fora.

Amb aquest homenatge, començaran els actes que ha preparat el CEII, amb la col·laboració del Districte, per homenatjar a Ignasi Iglésias en el 150 aniversari del seu naixement. Al llarg dels mesos d’octubre, novembre i desembre podreu gaudir de xerrades, actuacions de teatre, rutes per Sant Andreu i d’una exposició a la biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra. Descarregueu el fulletó adjunt per descobrir aquesta programació.

Comparteix aquest contingut