Data: Dissabte 15 d’abril, a les 12.30 h

Lloc: Plaça Comercial

Calorina Alabau

Dissabte 15 d’abril, a les 12.30 h

Plaça Comercial

Concert «Sons de llibertat»

Concert «Sons de llibertat»

Concert de la mà de diverses artistes que mitjançant la seva música reivindiquen valors tan universals com la fraternitat, la igualtat i la llibertat. Cada cantant interpretarà temes propis i cançons que ja han esdevingut himnes de les lluites per les llibertats.

Artistes: Mazoni, Maruja Limón, Carolina Alabau, Emil et il i Joan Blau.

Mazoni acaba de presentar el seu desè disc en la rica i diversa carrera musical de l’artista empordanès, autor de temes ja clàssics com «Eufòria» o «No tinc temps».
Maruja Limón és un grup femení resident a Barcelona que es caracteritza per la seva música vitalista que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins.

Carolina Alabau, cantant i compositora, uneix amb la seva veu el sabor i ritme llatinoamericà amb la manera de cantar del mediterrani.

Emil et il és el projecte musical del cantant i actor barceloní Edu Tudela, vinculat a projectes escènics de memòria democràtica, com ara «Winnipeg, el vaixell de Neruda».

Joan Blau. Agricultor de cançons. Els seus directes són íntims i divertits, on fa volar la imaginació per connectar la seva música amb l’entorn.

Comparteix aquest contingut