Data: Divendres 14 d’abril, a les 19 h

Lloc: El Born CCM - Sala Moragues

Bea Insa, Clàudia Bussé, Cesk Freixas, Miquel Barcelona i Àurea Estellé.

Divendres 14 d’abril, a les 19 h

El Born CCM – Sala Moragues

La guerra que no vam viure

 

Reserves

La guerra que no vam viure

Art i memòria de les terceres generacions.

La guerra que no vam viure és un procés artístic ideat per Marta Figueras Alsius que culmina amb l’exhibició d’una peça escènica dirigida per Jaume Viñas. La peça està protagonitzada per cinc artistes de la tercera generació que han tractat el tema de la Guerra Civil en la seva obra: Clàudia Bussé (escriptora), Bea Insa (actriu i dramaturga), Àurea Estellé (artista visual), Miquel Barcelona (ballarí i coreògraf) i Cesk Freixas (cantautor i poeta).

De l’11 al 14 d’abril la Sala Moragues d’El Born es convertirà en un espai per parlar sobre l’art i la memòria de cinc néts i netes de la guerra. A través d’un procés de creació intensiu de quatre dies, cinc artistes que han tractat la Guerra Civil a la seva obra ens acabaran oferint un diàleg escenificat i compartiran amb nosaltres les seves històries, reflexions i preguntes.

Trobar-nos i escoltar la veu de qui no ha viscut la guerra ni la dictadura franquista, però combat la desmemòria amb la seva obra és, potser, una bona manera de reivindicar que les terceres generacions volen mirar la ferida de ben a prop. I parlar-ne.

Comparteix aquest contingut