Mercats de Barcelona | Ajuntament de Barcelona

Destaquem

Notícies

dc., 28/07/2021 - 10:39

Oberta la convocatòria pels Premis Nacionals de Comerç i els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball, ha obert el termini per participar als Premis Nacionals de Comerç, que atorga la Generalitat de Catalunya.

dj., 22/07/2021 - 12:32

Presentació del Compromís Barcelona Plàstic Zero

La Taula Plàstic Zero, de la qual l’Institut de Mercats de Barcelona forma part des de la seva constitució, va presentar el Compromís Barcelona Plàstic Zero, que té com a objectiu la reducció efectiva del plàstic d’un sol ús a Barcelona.

dc., 21/07/2021 - 13:27

Celebració del Congrés Virtual de Mercats Municipals de Catalunya 2021

El Congrés de Mercats Municipals de Catalunya, que celebrarà la seva tercera edició el 8 de novembre de 2021, té com a objectiu crear un espai de debat i intercanviar experiències entre els col·lectius vinculats als mercats

ds., 17/07/2021 - 22:12

L’exposició sobre la crisi dels refugiats “Europe Look Me In The Eyes” arriba al mercat de l’Abaceria de Barcelona

“Europe Look Me In The Eyes” és una exposició formada per 155 fotoretrats en blanc i negre dels refugiats del campament de Kara Tepe a Lesbos

Llegeix més

Agenda

No s'han trobat resultats per a la cerca

Què fem?

 

 • Remodelacions

  Remodelacions

  Informació sobre una de les tasques primordials de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona: la remodelació dels mercats. S'hi pot consultar els que estan en procés de modernització i els que ja l'han acabat.

 • Programes educatius

  Programes educatius

  Informació sobre 'Mengem sa, mengem de mercat!' activitat educativa impulsada per l'IMMB adreçada a les escoles per promoure els valors d'una dieta equilibrada i la pràctica de l'esport.

 • Activitats de difusió i promoció

  Activitats de difusió i promoció

  Aquí trobareu la informació sobre tots els aspectes de la comunicació i la difusió que es fa des de l’IMMB i sobre com es treballa el model dels mercats de la ciutat i les diverses campanyes i esdeveniments.