Mercats de Barcelona | Ajuntament de Barcelona

Destaquem

 • Els mercats et cuiden: El mercat de Lesseps i l'Escola Vida

  Coneixes la iniciativa “Aprenentatge i Servei”? Gràcies a ella, els estudiants de l’Escola Vida Montserrat han rebut una formació professional adaptada per cooperar amb les parades del mercat de Lesseps.

  https://img.youtube.com/vi/IKz1hZqExBY/0.jpg IKz1hZqExBY
 • Temps de mercats

  Conèixer l’origen dels aliments, adquirir productes de proximitat i bons hàbits en el menjar, dedicar més temps a la cuina i al que mengem, posar tots els sentits en l’activitat que més repercuteix en les nostres vides. Aquest és l’objectiu de "Temps de mercats. Guia receptari de productes de temporada. Vol 1", el primer d’una col·lecció que esperem esdevingui una saborosa eina de consulta.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/temps_de_mercat_2.jpg
 • Coneix el nou servei de recollida als mercats

  Posem en marxa un nou servei de punts de recollida als mercats municipals! Són armariets refrigerats amb compartiments individuals que permeten dipositar comandes dels comerciants que seran recollides pels clients de forma còmoda, ràpida i segura. Són equips digitals avançats i connectats a Internet.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/armariet-2_1.jpeg
 • Tornem a viure el Carnaval als mercats!

  L’esperit festiu de la celebració més esborrajada de l’any ha omplert els Mercats de Barcelona de música, gresca, disfresses, gastronomia carnavalesca i ganes de compartir la tradició amb la clientela.

  https://img.youtube.com/vi/KjtlhX9dlE8/0.jpg KjtlhX9dlE8
 • Com van viure els mercats municipals el 2020?

  Presentem el resum anual de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona de l’exercici de 2020, un any marcat per la COVID-19. S’hi inclouen les accions que es van dur a terme per assegurar el bon funcionament de la xarxa de mercats i les xifres d’inversió, així com les accions de responsabilitat social o el procés de digitalització als mercats, entre d’altres.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/slider.png
 • Coneixes el Pla de digitalització de Mercats de Barcelona?

  Les tecnologies de la informació reforcen tot el pla de transformació física de la xarxa de mercats: compra online, Mercats TV, control d'aforament...

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/armariets.jpeg
 • Mengem sa, mengem de mercat!

  Sabies que dins del programa educatiu de l'Institut Municipal de Barcelona es realitzen visites als mercats de la ciutat per als nens i nenes de primària i secundària?

  "Mengem sa, mengem de mercat!" convida les escoles a fer equip i transmetre als infants i joves els valors de comprar sa, fresc i de qualitat tot descobrint el mercat i allò que el caracteritza i el diferencia d'altres formes de comerç.

  https://img.youtube.com/vi/UNJMQuYxfMk/0.jpg UNJMQuYxfMk
 • Comerç verd

  El programa Comerç Verd potencia el paper dels mercats municipals com a promotors d’alimentació saludable, sostenible i de proximitat, i com a locomotora de canvi per a la resta de comerç dels barris on estan ubicats.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/capitalitat_comercverd_web_mercats_499x280_slider.jpg

Notícies

dc., 25/05/2022 - 11:29

Barcelona acollirà el Business With Social and Sustainable Value

El XI Business With Social Value tindrà lloc el 3 de juny de 2022

dt., 24/05/2022 - 11:02

Les entitats centenàries de la ciutat opten a un nou reconeixement

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat una nova distinció per a entitats i institucions centenàries de la ciutat. Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de juny de forma telemàtica

dl., 23/05/2022 - 12:07

Subvencions per a la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració

Aquestes mesures tenen l’objectiu d’ajudar el teixit comercial i la restauració a fer el salt al món digital, amb data límit de sol·licitud fins al 30 de maig de 2022

dj., 19/05/2022 - 12:53

El Mercat de Sant Antoni acull la 4a edició de les Jornades Internacionals de Violència de Gènere i Salut

Enguany, les jornades versaran sobre l'erradicació de la violència masclista, tot incentivant l’apoderament de les dones i lluitant per instaurar la igualtat efectiva dels seus drets.

Llegeix més

Video3

Agenda

Tallers de cuina per adolescents al Mercat de la Boqueria

Quan:
Del 30/10/2021 al 18/06/2022
On:
Enjoy Cooking Bcn
Carrer de Ferrer de Blanes 7 (Gràcia)

Taller 'Cuina ràpida saludable'

Quan:
Del 04/04/2022 al 20/06/2022
On:
Mercat de Sants
C Sant Jordi 6 (Sants-Montjuïc)

"Festa Major de les Tres Torres": Programa d'Activitats

Quan:
Del 27/05/2022 al 29/05/2022
On:
Diferents espais
Pl Joaquim Pena 1 (Sarrià-Sant Gervasi)

Més activitats

Què fem?

 

 • Remodelacions

  Remodelacions

  Informació sobre una de les tasques primordials de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona: la remodelació dels mercats. S'hi pot consultar els que estan en procés de modernització i els que ja l'han acabat.

 • Programes educatius

  Programes educatius

  Informació sobre 'Mengem sa, mengem de mercat!' activitat educativa impulsada per l'IMMB adreçada a les escoles per promoure els valors d'una dieta equilibrada i la pràctica de l'esport.

 • Activitats de difusió i promoció

  Activitats de difusió i promoció

  Aquí trobareu la informació sobre tots els aspectes de la comunicació i la difusió que es fa des de l’IMMB i sobre com es treballa el model dels mercats de la ciutat i les diverses campanyes i esdeveniments.