Mercats de Barcelona | Ajuntament de Barcelona

Destaquem

 • Comerç Verd

  Més productes de proximitat i ecològics als mercats de Barcelona: el projecte Comerç Verd s'emmarca dins la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible i el proper setembre ja estarà implantat als 39 mercats alimentaris de la ciutat.

  https://img.youtube.com/vi/HmgEvTV76hc/0.jpg HmgEvTV76hc
 • Els Mercats et cuiden: el Mercat de Lesseps

  Els mercats et cuiden és la nova campanya que mostra la col·laboració i experiències compartides dels Mercats de Barcelona amb entitats del barri.

  https://img.youtube.com/vi/-ZMlQwa-Ljc/0.jpg -ZMlQwa-Ljc
 • Visites educatives en streaming als mercats

  Davant la situació generada per la covid-19, des de mercats de Barcelona s'ofereixen les visites escolars als mercats també en format streaming.

  https://img.youtube.com/vi/HfNmO9zJeKY/0.jpg HfNmO9zJeKY
 • Els mercats et cuiden: el Mercat de la Boqueria

  Els mercats et cuiden: la nova campanya que mostra la col·laboració i experiències compartides dels Mercats de Barcelona amb entitats del barri.

  https://img.youtube.com/vi/N9d7KRPUK_M/0.jpg N9d7KRPUK_M
 • Inversions als Mercats de Barcelona

  L’Ajuntament invertirà 96.020.049 euros en els mercats municipals entre els anys 2020 i el 2023. La fortalesa dels mercats municipals constitueixen un factor fonamental per a la reactivació dels eixos comercials del seu entorn i els barris on estan ubicats.

  https://img.youtube.com/vi/_HZOdEjVT58/0.jpg _HZOdEjVT58
 • Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible

  Barcelona serà l’escenari aquest any del VII Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà, el primer tractat internacional de ciutats en matèria d’alimentació, que posa en relleu el paper estratègic de les ciutats en el desenvolupament de sistemes alimentaris sostenibles. La ciutat es converteix així en Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/destacat_web.png
 • Barcelona, Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021 - La dependència

  Barcelona celebra la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021 amb una programació que s'estendrà durant tot l'any.

  https://img.youtube.com/vi/TmTj89wz_Xg/0.jpg TmTj89wz_Xg
 • Barcelona, Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021 - L'amenaça

  Enguany la ciutat es converteix en Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, any en què es desenvoluparan més de noranta projectes i polítiques de foment de l’alimentació sostenible i una programació que s’estendrà des de principis d’any fins al desembre.

  https://img.youtube.com/vi/xGDZ7fnp9l0/0.jpg xGDZ7fnp9l0
 • Barcelona, Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021 - El que no veiem

  Barcelona celebra la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible durant tot l'any 2021.

  https://img.youtube.com/vi/02eTHn8LkTw/0.jpg 02eTHn8LkTw

Notícies

dj., 23/09/2021 - 15:51

El mercat de la Mercè celebra el seu 60 aniversari amb una exposició fotogràfica

El mercat de la Mercè inaugura l’exposició ‘Fotos antigues al mercat dels anys 60’ amb motiu de la celebració del seu 60 aniversari.

dc., 22/09/2021 - 11:55

Resolució de l'atorgament provisional de les subvencions destinades a les associacions de venedors dels mercats municipals

El 23 de setembre, l'endemà de la publicació de la resolució de les subvencions al BOPB, s’obre un termini de deu dies hàbils per presentar al·legacions

dt., 21/09/2021 - 18:08

Reprenem els programes educatius!

L'IMMB proposa visites als mercats, projectes d'aprenentatge i servei als mercats -destinats a persones grans o nouvingudes- i un Scape Room virtual a través dels mercats de la ciutat

dj., 16/09/2021 - 17:12

Torna 'Benvinguts a Pagès'!

El 2 i el 3 d'octubre, 'Benvinguts a Pagès' proposa un cap de setmana amb visites a exportacions agroalimentàries de les comarques de Catalunya, complementades amb una àmplia oferta de restauració i allotjaments

Llegeix més

Video3

Agenda

No s'han trobat resultats per a la cerca

Què fem?

 

 • Remodelacions

  Remodelacions

  Informació sobre una de les tasques primordials de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona: la remodelació dels mercats. S'hi pot consultar els que estan en procés de modernització i els que ja l'han acabat.

 • Programes educatius

  Programes educatius

  Informació sobre 'Mengem sa, mengem de mercat!' activitat educativa impulsada per l'IMMB adreçada a les escoles per promoure els valors d'una dieta equilibrada i la pràctica de l'esport.

 • Activitats de difusió i promoció

  Activitats de difusió i promoció

  Aquí trobareu la informació sobre tots els aspectes de la comunicació i la difusió que es fa des de l’IMMB i sobre com es treballa el model dels mercats de la ciutat i les diverses campanyes i esdeveniments.