Mercats de Barcelona | Ajuntament de Barcelona

Destaquem

 • Normativa municipal en el marc de la Covid-19

  La Gaseta Municipal recull tots els nous decrets relacionats amb la situació d'excepcionalitat relacionada amb la Covid-19.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/555x312-cat.jpg
 • Seguretat als mercats

  Els i les paradistes dels Mercats de Barcelona recorden quines són les mesures de seguretat en anar-hi a comprar i donen consells per seguir minimitzant els riscos de contagi.

  https://img.youtube.com/vi/-jW1imcQSSI/0.jpg -jW1imcQSSI
 • Homenatge de la Guàrdia Urbana als mercats

  La Guàrdia Urbana va retre homenatge als i a les paradistes dels mercats municipals per reconèixer el servei que fan per garantir l'abastament alimentari.

  https://img.youtube.com/vi/4-zai0I30wM/0.jpg 4-zai0I30wM
 • Mercats municipals oberts durant el confinament

  Els mercats segueixen treballant durant el confinament per garantir productes frescos i de qualitat. Es prenen mesures de prevenció per a la compra presencial i s'ofereix comprar des de casa amb repartiment a domicili per evitar desplaçaments.

  https://img.youtube.com/vi/ddFH5YjpSIU/0.jpg ddFH5YjpSIU

Notícies

dv., 23/10/2020 - 10:46

Els 43 mercats municipals tindran un marketplace comú per vendre els seus productes

Serà el gran mercat online de Barcelona, on els professionals de les més de 2.000 establiments dels mercats de la ciutat podran mostrar els seus productes, serveis i ofertes, fer les transaccions corresponents i gestionar les comandes.

dc., 21/10/2020 - 10:13

Les Nacions Unides parlen de la xarxa de Mercats de Barcelona com a model d'èxit

Ens posaran d'exemple, en forma de vídeo, al Forum 'Market Cities: How public markets can pump life into regional food economies and forge social cohesion' el proper 27 d'octubre a les 15 hores.

dv., 09/10/2020 - 11:32

Foment del reciclatge als Mercats de Barcelona

Des de la Generalitat de Catalunya es van repartir bosses compostables i fulletons informatius a les parades per conscienciar als clients i clientes del correcte reciclatge al contenidor marró.

dl., 05/10/2020 - 14:42

Obertes les inscripcions per al Congrés virtual de Mercats Municipals de Catalunya

L’objectiu d’aquesta trobada és crear un espai d’intercanvi de coneixements i experiències entorn dels mercats i se celebrarà el proper 2 de novembre.

Llegeix més

Video3

Què fem?

 

 • Remodelacions

  Remodelacions

  Informació sobre una de les tasques primordials de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona: la remodelació dels mercats. S'hi pot consultar els que estan en procés de modernització i els que ja l'han acabat.

 • Programes educatius

  Programes educatius

  Informació sobre 'Mengem sa, mengem de mercat!' activitat educativa impulsada per l'IMMB adreçada a les escoles per promoure els valors d'una dieta equilibrada i la pràctica de l'esport.

 • Activitats de difusió i promoció

  Activitats de difusió i promoció

  Aquí trobareu la informació sobre tots els aspectes de la comunicació i la difusió que es fa des de l’IMMB i sobre com es treballa el model dels mercats de la ciutat i les diverses campanyes i esdeveniments.