Mercats de Barcelona | Ajuntament de Barcelona

Destaquem

 • El Mercat de Sant Andreu torna a la plaça!

  El nou mercat compta amb 22 concessionaris, 15 són parades d’aliments i producte fresc i 7 són parades no alimentàries que es troben situades a l’edifici annex.

  https://img.youtube.com/vi/N5MQ9kTnSrc/0.jpg N5MQ9kTnSrc
 • Torna la Fira Mercat de Mercats!

  Els dies 21, 22 i 23 d’octubre la plaça de les Glòries Catalanes tornarà a acollir Mercat de Mercats, la gran festa per celebrar els mercats de Barcelona i la gastronomia de proximitat i sostenible.

  http://i.vimeocdn.com/video/1442182592-2322fef6b02fd32fcca2410203b8a562befe14ac3732bba395e3a44001ab05df-d_640 715581779
 • Compra als Mercats de Barcelona, són mercats #AmbCaraiUlls!

  L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb les principals associacions comercials de la ciutat, ha posat en marxa una campanya de comunicació  per posar en valor el comerç de proximitat de la ciutat.

  https://img.youtube.com/vi/cAgDbfXoKc4/0.jpg cAgDbfXoKc4
 • El Mercat del Besòs reobre les seves portes després de remodelar els accessos, la zona logística i la coberta

  S'han adequat els accessos des del carrer Cristòbal de Moura, s’han creat nous magatzems a la planta baixa i s’ha rehabilitat integralment la coberta, entre d'altres actuacions.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/besos.jpeg
 • Coneix el nou servei de recollida als mercats

  Posem en marxa un nou servei de punts de recollida als mercats municipals! Són armariets refrigerats amb compartiments individuals que permeten dipositar comandes dels comerciants que seran recollides pels clients de forma còmoda, ràpida i segura. Són equips digitals avançats i connectats a Internet.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/armariet-2_1.jpeg
 • Temps de mercats

  Conèixer l’origen dels aliments, adquirir productes de proximitat i bons hàbits en el menjar, dedicar més temps a la cuina i al que mengem, posar tots els sentits en l’activitat que més repercuteix en les nostres vides. Aquest és l’objectiu de "Temps de mercats. Guia receptari de productes de temporada. Vol 1", el primer d’una col·lecció que esperem esdevingui una saborosa eina de consulta.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/temps_de_mercat_2.jpg
 • Com van viure els mercats municipals el 2020?

  Presentem el resum anual de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona de l’exercici de 2020, un any marcat per la COVID-19. S’hi inclouen les accions que es van dur a terme per assegurar el bon funcionament de la xarxa de mercats i les xifres d’inversió, així com les accions de responsabilitat social o el procés de digitalització als mercats, entre d’altres.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/slider.png
 • Coneixes el Pla de digitalització de Mercats de Barcelona?

  Les tecnologies de la informació reforcen tot el pla de transformació física de la xarxa de mercats: compra online, Mercats TV, control d'aforament...

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/armariets.jpeg
 • Mengem sa, mengem de mercat!

  Sabies que dins del programa educatiu de l'Institut Municipal de Barcelona es realitzen visites als mercats de la ciutat per als nens i nenes de primària i secundària?

  "Mengem sa, mengem de mercat!" convida les escoles a fer equip i transmetre als infants i joves els valors de comprar sa, fresc i de qualitat tot descobrint el mercat i allò que el caracteritza i el diferencia d'altres formes de comerç.

  https://img.youtube.com/vi/UNJMQuYxfMk/0.jpg UNJMQuYxfMk
 • Comerç verd

  El programa Comerç Verd potencia el paper dels mercats municipals com a promotors d’alimentació saludable, sostenible i de proximitat, i com a locomotora de canvi per a la resta de comerç dels barris on estan ubicats.

  https://ajuntament.barcelona.cat/mercats/sites/default/files/capitalitat_comercverd_web_mercats_499x280_slider.jpg

Notícies

dv., 23/09/2022 - 13:27

Horaris d'obertura dels mercats durant la Mercè

Els mercats de Barcelona tancaran del 24 al 26 de setembre

dv., 23/09/2022 - 12:02

Abonament de les subvencions de la campanya 2022

Aquestes subvencions destinades a les associacions de comerciants són les incloses en l'atorgament definitiu publicat el mes d'agost

dc., 21/09/2022 - 10:04

El 25 de setembre, el Flea als Encants!

Articles de segona mà i de col·leccionisme, música en directe i molta gastronomia!

dt., 20/09/2022 - 12:40

Els mercats de la Boqueria, de la Marina i de Sants treuen a la venda una lava comestible solidària

Aquest producte, elaborat pel pastisser Christian Escribà, es llança en el primer aniversari de l'erupció del volcà de La Palma

Llegeix més

Video3

Què fem?

 

 • Remodelacions

  Remodelacions

  Informació sobre una de les tasques primordials de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona: la remodelació dels mercats. S'hi pot consultar els que estan en procés de modernització i els que ja l'han acabat.

 • Programes educatius

  Programes educatius

  Informació sobre 'Mengem sa, mengem de mercat!' activitat educativa impulsada per l'IMMB adreçada a les escoles per promoure els valors d'una dieta equilibrada i la pràctica de l'esport.

 • Activitats de difusió i promoció

  Activitats de difusió i promoció

  Aquí trobareu la informació sobre tots els aspectes de la comunicació i la difusió que es fa des de l’IMMB i sobre com es treballa el model dels mercats de la ciutat i les diverses campanyes i esdeveniments.