Arriba l'11a edició del Barcelona International Community Day

El 28 de setembre el Museu Marítim acollirà el Barcelona International Community Day, un esdeveniment que reunirà més de 80 empreses, entitats i associacions de diversos sectors vinculats al talent internacional de la Ciutat Comtal. 

..
19/09/2024 - 13:34 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El dissabte 28 de setembre a partir de les 10 h, el Museu Marítim de Barcelona serà l’escenari d’una nova edició del Barcelona International Community Day, un esdeveniment que reunirà més de 80 empreses, entitats i associacions de diversos sectors vinculats al talent internacional de la Ciutat Comtal. 

Aquest espai s’ha consolidat com una de les principals trobades per als professionals estrangers que viuen i treballen a la capital catalana, oferint-los un espai d’acollida i suport en la seva integració. 

Aquesta onzena edició, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, comptarà amb més de 60 activitats, on les persones assistents podran adquirir coneixements sobre treballar, fer negocis, aprendre català i descobrir els serveis i oportunitats que ofereix la ciutat. També hi haurà espais dedicats al networking professional i sessions orientades a la creació d’empreses i captació de talent. Així mateix, l’oferta d’entreteniment inclourà actuacions musicals, espectacles i una secció dedicada a la 37a edició de la Copa Amèrica, apropant aquesta competició a la ciutadania.

Mercats de Barcelona tornarà a comptar amb un estand a la fira per donar a conèixer els mercats municipals a la comunitat estrangera que resideix a la ciutat.

L‘entrada és gratuïta amb inscripció prèvia.

Més informació