El Mercat de la Barceloneta acull una nova edició del Tasta’M ‘Mar i Mercats’

El dissabte 5 d’octubre el Mercat de la Barceloneta acollirà una nova edició de l’esdeveniment gastronòmic Tasta’M en el marc de les activitats ‘Mar i Mercats’. 

..
25/09/2024 - 13:02 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El dissabte 5 d’octubre el Mercat de la Barceloneta acollirà una nova edició de l’esdeveniment gastronòmic Tasta’M en el marc de les activitats ‘Mar i Mercats’

A partir de les 10.30 h, el veïnat podrà gaudir d’un tast de fideuà marinera que vindrà acompanyada de molta música i bon ambient a càrrec de la Lola Van. Per poder participar, els visitants hauran de presentar un tiquet degustació que donarà dret a una tapa de fideuà i una beguda. Uns dies abans, les parades del mercat obsequiaran els seus clients amb aquests tiquets degustació per les seves compres.

El cicle Tasta’M, que es va iniciar el juny de 2022, està impulsat per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM), com una acció de dinamització dels mercats i del territori. El ‘Tasta’M’ posa de manifest que aquests equipaments són el punt de vertebració econòmica i social de la ciutat i actuen com a prescriptors alimentaris de proximitat, qualitat i sostenibilitat. 

Enguany, aquesta edició del Tasta’M s’inclou en la programació de la Regata Cultural, el programa d’activitats que s’organitza per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica a Barcelona. Per això, el dia 5 d’octubre el mercat de la Barceloneta disposarà d’una pantalla gegant de Copa Amèrica amb informació sobre la regata.