El Mercat de Santa Caterina acull una nova edició del Tasta’M ‘Mar i Mercats’

..
29/08/2024 - 17:12 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El pròxim dissabte 14 de setembre, a les 10.30 h, el Mercat de Santa Caterina celebrarà una nova edició de l’esdeveniment gastronòmic Tasta’M en el marc de les activitats ‘Mar i Mercats’, amb una sardinada que vindrà acompanyada de molta música i bon ambient a càrrec de la Lola Van.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és reivindicar el producte fresc i de temporada. Per aquest motiu, en aquesta edició la tapa protagonista seran les sardines.

Per poder participar, els visitants hauran de presentar un tiquet degustació que donarà dret a una tapa de sardines i una beguda. Uns dies abans, les parades del mercat obsequiaran els seus clients amb aquests tiquets degustació per les seves compres.

Aquest cicle, que es va iniciar el juny de 2022, està impulsada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM), com una acció de dinamització dels mercats i del territori. El ‘Tasta’M’ posa de manifest que aquests equipaments són el punt de vertebració econòmica i social de la ciutat i actuen com a prescriptors alimentaris de proximitat, qualitat i sostenibilitat. 

Enguany, aquesta edició del Tasta’M s’inclou en la programació de la Regata Cultural, el programa d’activitats que s’organitza per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica a Barcelona. Per això, aquest dia tindrem una pantalla gegant de Copa Amèrica amb informació sobre la regata.