"El vermut de Llucià Ferrer", de Ràdio Flaixbac, al Mercat de Santa Caterina

..
27/03/2023 - 16:06 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Aquest dissabte 25 de març, de 12 a 14 h, el Mercat de Santa Caterina ha acollit “El vermut de Llucià Ferrer”, un programa que combina entrevistes, música i humor a l’hora de l’aperitiu.

S’ha comptat amb la presència de la presentadora i actriu Marta Torné, el director i actor David Selvas, la cantant i actriu Carol Rovira, i amb el president de l’associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina, David Barroso, a més de l’assistència de 100 persones que han gaudit de les converses mentre prenien un bon vermut.

David Barroso, president de l’associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina, ha donat èmfasi a la reubicació del mercat i a les obres que s’estan duent a terme per la millora d’aquest. Ha declarat que “s’estan canviant les parades de lloc per crear espais nous, per tal de millorar, mirar cap al futur i modernitzar”. També s’ha parlat de la reforma de l’espai museístic, un espai que Barroso ha explicat que “mostrarà com ha passat de ser un convent de la història a l’actualitat” i “es podrà admirar com es va fomentar l’espectacular sostre i l’evolució que hi ha hagut”. El president de l’associació també ha explicat que a la seva carnisseria del mercat ha acollit la iniciativa “La cistella del dijous”, que consisteix en oferir dos productes de les parades a preu reduït. Per acabar, ha parlat de la importància dels joves al mercat. Creu que els joves cada vegada s’animen més a anar-hi a comprar. Barroso ha afirmat que als mercats “donem un servei molt personalitzat i tenim un producte de primera”,

Amb David Selvas, s’ha parlat del seu paper com a director en la seva última obra i de la seva trajectòria en sèries com La Riera. Selvas ha destacat que “jo dirigeixo com a mi m’agradaria que algú em dirigís, posant molt accent amb què necessita l’actor”. Per últim, també ha parlat dels nous projectes en què està treballant.

Carol Rovira ha conversat sobre el seu paper com a jurat d’Eufòria aquest any. Ha destacat que “al llarg de les setmanes he anat trobant el meu lloc”. A més, ha presentat una de les seves darreres cançons amb el seu germà, el músic Joan Rovira. 

Marta Torné ha fet passar una bona estona al públic amb molt d’humor, parlant de temes com el dejú, i d’altres anècdotes d’Eufòria. Ha destacat que “si fem audiència és pels concursants i no per la presentadora”, i que “des de les 8 del matí em desperto a veure l’audiència”. 

També s’ha comptat amb la presència d’Arnau Marco, sommelier de guàrdia, qui ha explicat la DO Montsant, una denominació jove però amb molta història. Marco ha destacat que “la DO Montsant s’ha organitzat tan bé que crec que ha sigut un dels models d’èxit del vi català”, amb una producció de 6.000.000 ampolles anuals.