‘El vermut de Llucià Ferrer’, de Ràdio Flaixbac, visita el Mercat de la Concepció

..
03/06/2023 - 13:16 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Aquest dissabte 3 de juny, de 12 a 14 h, el programa de Ràdio Flaixbac ‘El Vermut de Llucià Ferrer’ s’ha traslladat al Mercat de la Concepció per fer l’aperitiu, acompanyat de bones converses i millor companyia.

El programa ha comptat amb les intervencions de Lluís Kao, propietari i sommelier de Shangay (grup KAO), que ha parlat de la seva trajectòria professional i de les seves aficions, com les maquetes, l’escriptura i el Barça. També hem gaudit de la presència de l’actriu Laia Manzanares, que ens ha presentat la nova pel·lícula que protagonitza, ‘La desconocida’, i de la també actriu Clara Segura, que ens ha descobert l’espectacle ‘La Trena’.

L’Àngels Fisas, presidenta de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Concepció, ens ha parlat de tot allò que fa especials els mercats: la complicitat entre venedor i client, el tracte de tu a tu i, sobretot, el producte fresc, de proximitat i ecològic. “Els mercats són l’àgora dels barris”, assegura Fisas. A la seva parada, Verdures i Fruites Molins, són pagesos del Baix Llobregat, de Molins de Rei: “qui cuida la terra és perquè se l’estima”.

L’Àngels, que al novembre farà 45 anys que és al mercat, ha convidat també al públic del vermut a assistir al ‘Tasta’M’ de dissabte vinent al Mercat de Santa Caterina, que serà una musclada popular.

Més informació