Els Mercats de Barcelona, a ‘La Fonda’ d’estiu de Catalunya Ràdio

Aquest estiu, els Mercats de Barcelona participen en el programa ‘La Fonda’ de Catalunya Ràdio, un programa conduït pel periodista gastronòmic Pep Nogué amb la millor gastronomia i receptes catalanes. 

..
18/07/2024 - 12:49 h - Comerç i mercats Mercats de Barcelona

Aquest estiu, els Mercats de Barcelona participen en el programa ‘La Fonda’ de Catalunya Ràdio, un programa conduït pel periodista gastronòmic Pep Nogué amb la millor gastronomia i receptes catalanes. 

Es tracta d’una secció breu, on cada dia de dilluns a divendres un paradista d’un mercat alimentari aproparà els oients a un producte en concret i compartirà una recepta senzilla.

Fins ara, els oients de Catalunya Ràdio han pogut apropar-se als següents mercats:

  • Mercat del Clot: de la mà d’Enric Moran han conegut la seva proposta d’amanida de pasta elaborada amb pasta fresca,  ceba, cogombre, alfàbrega i mozzarella.
  • Mercat Tres Torres:  la Lourdes Cañadilla, de Colonials, proposa amanides de llegums i un deliciòs rosbif de vedella. 
  • Mercat Felip II: el carniser Àlex Gallifa aposta per l’steak tartar. 
  • Mercat Lesseps: la Mireia ens proposa un suquet d’escórpora. 
  • Mercat Mercè: la presidenta, la Manoli Mesa, ens recomana el clàssic fricandó. 
  • Mercat del Besòs: la Lourdes ens proposa una amanida russa feta amb patata, pèsols, pastanaga, olives, pebrot, ous durs, tonyina…
  • Mercat de la Barceloneta: la Verònica ens proposa preparar llagostins cuits. Després de bullir-los, s’han de posar en un bol amb aigua, sal i gel.
  • Mercat de les Corts: el Salva ens recomana una macedònia de fruites amb préssec, meló i cireres.

L’edició d’estiu de La Fonda s’emetrà fins el 30 d’agost, i es pot escoltar en directe a la ràdio o a través del lloc web de dilluns a divendres de 13 a 14 h. També es pot recuperar a la carta. 

Més informació