Els mercats de Poblenou, Sant Gervasi i el Ninot celebren la Nit de Tapes

..
06/09/2024 - 14:11 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Aquest mes de setembre dos mercats de Barcelona et conviden a viure dues vetllades gastronòmiques amb la Nit de Tapes, on podràs assaborir les millors tapes i gaudir de música en directe en un ambient únic!

El dissabte 14 de setembre, de 20.00 a 2.00 h, el Mercat del Poblenou acollirà la tercera edició de la Nit de Tapes, una celebració en què podràs disfrutar d’una selecció de tapes del mercat amb preus que aniran dels 2 € als 5 €, acompanyat de begudes, i molta música! A partir de les 19:30 h, el DJ Gerard Lopez animarà l’ambient i farà ballar a tot el públic amb els seus millors èxits!

A més, durant el matí, d’11:30 a 13 h, el grup de rumbes “Rumba Dos” durà a terme una actuació musical en directe. T’esperem a la plaça de la Unió per degustar la gastronomia de mercat i gaudir de la festa!

Dissabte 28 de setembre, serà el torn del Mercat de Sant Gervasi, que començarà la seva Nit de Tapes a partir de les 19 h amb un ampli ventall d’activitats per viure en família o amb amics, i on podràs tastar una àmplia selecció de tapes i plats tradicionals elaborats pels establiments del mercat. 

Durant la jornada, els més petits de la casa podran participar en un pintacares a càrrec de l’Escola Thuya, i la festa continuarà amb una actuació de Balls de Country del grup Llar Country Bonanova. A partir de les 21 h, serà el torn de la música de Sparkle DJ amb els èxits dels anys 80 i hits del moment.

El mateix dissabte, el Mercat del Ninot començarà el seu tastet de nit a partir de les 20 h. La jornada comptarà amb música al carrer, bon ambient, i molta gastronomia. A més, el 27 de setembre, a les 11.30 h, el mercat celebrarà una cantada de gòspel, i el 5 d’octubre un espectacle de dansa al carrer.

Vine i gaudeix d’una nit de sabors i diversió en un entorn acollidor!