Exposició de projectes de l’Escola Elisava als Quioscos de Flors de la Rambla

..
07/06/2023 - 15:43 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Els alumnes de 1r curs del Grau en Disseny i Innovació de l’escola de Disseny i Enginyeria Elisava han presentat aquest matí al voltant de 40 projectes per a la remodelació dels quioscos de flors buits de la Rambla.

La finalitat dels projectes és oferir noves activitats, serveis i experiències vinculades amb la seva tradició entorn la flor. Es tenen en compte les iniciatives socials i comunitàries del territori perquè els quioscos proposats divulguin la cultura de la flor i fomentin un impacte social positiu en el territori, a més de tractar-se de propostes que perdurin en el temps i puguin ser un reclam d’interès per a la ciutadania local.

Els alumnes han presentat propostes molt diverses, des d’espais per fomentar el reciclatge de les flors pansides per fer materials, espais d’assessorament i cura de les plantes, espais cinestèsics, espais de tallers, quioscos de conscienciació de la importància de tenir plantes i flors a la ciutat, espais on et guarden i et cuiden les plantes, espais d’experiències sensorials…

Els diferents projectes han estat exposats en 4 quioscos diferents, on s’han mostrat maquetes i panells informatius, mentre que els alumnes han anat explicant les seves propostes davant de professors i companys.

Una vegada han finalitzat les presentacions, d’11.30  a 12.30 h, s’ha dut a terme un programa especial de l’emissora Ràdio Rambles davant del Palau de la Virreina, on han participat alguns dels alumnes presentant les seves propostes de quioscos. Per tancar la jornada, s’ha comptat amb les intervencions del president d’Amics de la Rambla, Fermin Villar, i de Gemma Cortada i Ignasi Sans de Línia Cultura Rambles.