La quarta edició del ‘Tasta’M’ celebra Carnestoltes al Mercat d’Hostafrancs

..
30/01/2023 - 09:43 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Dissabte 11 de febrer, d’11 a 15 h, tindrà lloc la quarta edició del cicle lúdic i gastronòmic ‘Tasta’M’ a les portes del Mercat d’Hostafrancs.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és reivindicar el producte fresc i de temporada. Per aquest motiu, coincidint amb la celebració de Carnestoltes, la tapa protagonista d’aquesta edició serà la botifarra d’ou.

Els dies previs, els comerços del mercat obsequiaran els seus clients amb tiquets que donaran dret a una tapa i una beguda durant el ‘Tasta’M’. A més, durant tot el matí, la Lola Van -una furgoneta amb DJ- amenitzarà l’esdeveniment.

Aquest cicle, que es va iniciar el juny de 2022 al Mercat de la Barceloneta amb una musclada popular, està impulsat per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM). La segona edició, al mes de setembre, es va celebrar al Mercat de la Guineueta amb la sardina com a protagonista, i la tercera, al novembre, amb una degustació de productes de tardor -castanyes i xips de moniato- al Mercat del Clot. La pròxima edició d’enguany tindrà lloc pels volts de Sant Joan.

El ‘Tasta’M’ busca dinamitzar els barris des d’un punt de vista gastronòmic i cultural. Els mercats són un punt de vertebració econòmica i social a la ciutat, a més d’actuar com a prescriptors de l’alimentació saludable i dels productes de temporada i de proximitat.