Mercats de Barcelona, present a l’Smart City Expo World Congress

..
10/11/2023 - 09:28 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Sota el lema “Barcelona shaping urban futures. Step into the city of tomorrow”, Barcelona ha presentat a l’Smart City Expo World Congress, la visió de la ciutat per donar forma al seu futur, de la mà de projectes ambiciosos i transformadors per construir una ciutat climàticament neutra, competitiva i equitativa. Amb una trentena de propostes que sorgeixen de la innovació, impulsada per totes les àrees de l’Ajuntament, Barcelona ha donat conèixer del 7 al 9 de novembre les darreres innovacions en polítiques públiques.

Barcelona busca en la innovació, la sostenibilitat i les noves tecnologies les eines per crear una ciutat descarbonitzada i preparada per al futur, millorant la qualitat de vida per a tothom.

L’estand municipal ha estat l’aparador per presentar les darreres innovacions de l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’iniciatives de transformació com les xarxes de fred i calor, l’habitatge industrialitzat o els reptes urbans, així com projectes per a una mobilitat sostenible o de directa aplicació a la vida quotidiana de la ciutadania. En aquest estand s’hi ha exposat una mostra dels armariets refrigerats ubicats als mercats de la ciutat i s’ha informat sobre aquesta iniciativa.

Aquests armariets refrigerats amb compartiments individuals permeten recollir les comandes de forma còmoda, ràpida i segura. Amplien els serveis dels mercats proporcionant als clients un mètode fàcil i sense esperes. Hi ha armariets de 18, 28 i 38 compartiments, i les comandes es poden recollir de dilluns a dissabte, des de l’horari d’obertura de cada mercat fins a les 21 h.