S’obre la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona

..
03/01/2023 - 14:23 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat en 26 àmbits temàtics diferents, com Comerç de proximitat i promoció econòmica, Gent gran, Cultura, Esports, Dones, Adolescència i Joventut, Infància o  Persones amb discapacitat.

A la convocatòria del 2023 es concediran fins a 21.209.999,82 € a aquelles entitats, persones físiques o jurídiques que duguin a terme activitats i serveis sense afany de lucre al terme municipal de Barcelona (o fora en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat) i que complementin i/o supleixin la competència municipal.

La sol·licitud es podrà presentar de forma telemàtica entre el 9 i el 26 de gener del 2023, ambdós inclosos. L’assignació de fons es farà per concurrència competitiva (projectes amb millors puntuacions) un cop valorades totes les sol·licituds d’acord amb els criteris de valoració generals i específics, fins a esgotar els fons designats.