Mercats

Barcelona és una de les poques ciutats del món que pot presumir d'una xarxa de mercats distribuïts de tal manera que tots els barris tenen un mercat aprop.

Més enllà de la seva aportació a la qualitat de vida dels ciutadans en tant que impulsors d'una dieta sana i equilibrada, els mercats barcelonins miren cap al futur amb la introducció de nous serveis d'acord amb les necessitats comercials del segle XXI.

I també tenen els ulls posats en el passat, ja que els edificis que els allotgen són un reflex de la història de la ciutat i els seus ciutadans.

Fishmonger Market Boqueria

Els trenta-nou mercats barcelonins vetllen perquè el ciutadà hi trobi de tot alhora que són testimonis directes de la història de la ciutat i es modernitzen per encarar el futur en plenitud de facultats.

Els Encants-Fira de Bellcaire, les Flors de la Rambla, els Encants de Sant Antoni o el Dominical d'aquest mateix mercat són altres ofertes comercials dels mercats barcelonins.

Sant Andreu historia dels mercats

La intensa activitat comercial de Barcelona des dels seus orígens ha assegurat als mercats un paper actiu en la vida ciutadana, al mateix temps que esdevenien un reflex de l'evolució de la ciutat.

servei domicili mercats

Compra online, repartiment a domicili, àrees wi-fi, aparcament, servei de consigna o punt d'informació són alguns dels serveis extres que ofereixen molts mercats de la ciutat.