Serveis als mercats

En construcció

Entre els principals serveis trobem la compra on-line, el servei a domicili, de consigna o la connexió wifi. La compra on-line, de moment una iniciativa particular d'alguns mercats, permetrà fer les comandes a través de l'ordinador sense haver de desplaçar-se fins al mercat. D'altra banda un ventall d'equipaments disposen ja de servei a domicili, centralitzat en molts casos pel mateix mercat.

Nou equipaments tenen Wifi dins del seu recinte. Alguns són propis del mercat, d'altres es van sumar a la campanya de l'Ajuntament "El Wifi ciutadà", que permet l'accés lliure (gratuït) a internet en la majoria dels espais i equipaments municipals, fent ús de la tecnologia sense fils.

Un altre dels serveis útils que milloren les prestacions dels mercats és el de consignes, que permet dipositar la compra a resguard fins al moment d'emportar-se-la.

La majoria dels mercats de Barcelona disposen d'un punt d'informació per al client i molts, d'aparcament gratuït.

 

Arran de la declaració de l'estat d'alarma per evitar la propagació de la covid-19, els mercats s'han adaptat i reforçat els seus serveis de compra online i a domicili per tal de facilitar la compra des de casa a la ciutadania. Per consultar els mercats que ofereixen aquests serveis: