Serveis als mercats

Entre els principals serveis trobem la compra on-line, els armariets, el servei a domicili, de consigna o la connexió wifi. La compra on-line, de moment una iniciativa particular d'alguns mercats, permetrà fer les comandes a través de l'ordinador sense haver de desplaçar-se fins al mercat. D'altra banda un ventall d'equipaments disposen ja de servei a domicili, centralitzat en molts casos pel mateix mercat.

Nou equipaments tenen Wifi dins del seu recinte. Alguns són propis del mercat, d'altres es van sumar a la campanya de l'Ajuntament "El Wifi ciutadà", que permet l'accés lliure (gratuït) a internet en la majoria dels espais i equipaments municipals, fent ús de la tecnologia sense fils.

Un altre dels serveis útils que milloren les prestacions dels mercats és el de consignes, que permet dipositar la compra a resguard fins al moment d'emportar-se-la.

La majoria dels mercats de Barcelona disposen d'un punt d'informació per al client i molts, d'aparcament gratuït.

 

  • Armariets
    L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona ha posat en marxa un nou servei de punts de recollida als mercats de la ciutat. Són armariets refrigerats amb compartiments individuals que permeten dipositar comandes dels comerciants que seran recollides pels clients de forma còmoda, ràpida i segura. Són equips digitals avançats, connectats a Internet, que compten amb una plataforma tecnològica que els gestiona.
     
  • Servei de venda online
  • Servei de venda a domicili