El Mercat de Sants i la seva gent

Un nou llibre 'El Mercat de Sants i la seva gent' s'acaba de publicar en un edició especial limitada, coincidint amb la inauguració del mercat provisional de Sants a la Rambla de Badal l'1 de desembre de 2009, on va assistir l'Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, entre d'altres personalitats i una gran afluència de clientela.

Es tracta d'una cuidada selecció de retrats fotogràfics de tots els concessionaris del Mercat de Sants, en blanc i negre, realitzades a l'històric edifici que ara comença la seva remodelació i modernització integral. A càrrec de Marc Dídac i Francesc Leyva, i amb la col·laboració de Mercats de Barcelona, s'ha realitzat una publicació especial per a l'Associació de Comerciants del mercat, autèntics protagonistes del llibre.

La reforma d'aquest mercat municipal, originari de 1913, permetrà recuperar pel barri una important peça arquitectònica, convertida en un equipament comercial modern, competitiu i amb nous serveis, punt central de referència comercial de l'alimentació al barri.