Gaza visita els Mercats de Barcelona en recerca d'assessorament

El passat dimarts dia 14 de juliol l'IMMB va rebre Mohamed A. Al-Halabi, responsable de Relacions Internacionals del municipi de Gaza, acompanyat per Glòria Marcet de la Direcció de Cooperació Internacional, Solidaritat i Pau de l'Ajuntament de Barcelona.

En una primera visita al mercat de Santa Caterina, amb Jordi Torrades, gerent de l'IMMB, i l'Anna Ruiz i l'Òscar Martín, Mohamed Al-Halabi va exposar el projecte de construcció d'un nou mercat a la ciutat de Gaza en una zona en expansió, amb l'objectiu de descongestionar els que ja funcionen. Un projecte en el que ja fa temps que està col·laborant l'Ajuntament a nivell arquitectònic amb els seus tècnics, en el marc d'una col·laboració més àmplia que fa anys que està en funcionament.

Durant la visita al mercat, Mohamed A. Al-Halabi va fer preguntes referents al funcionament organitzatiu de l'Institut Municipal de Mercats, el model de gestió i la participació i relació amb els comerciants. També, es va interessar pels temes referents al funcionament i la logística dels mercats (descàrrega, magatzems, aparcament, etc) i la seva organització.

Posteriorment va realitzar una visita acompanyada a l'emblemàtic mercat de la Boqueria. Finalment es van emplaçar a què un cop el projecte del nou mercat estigui definit, l'IMMB pugui col·laborar aportant la seva experiència, tant en el seu disseny comercial com funcional.