Memòria IMMB 2008

Resum informatiu de les activitats dutes a terme per l'Institut Municipal de Mercats durant el 2008.

Entre els seus continguts, recull informacions relacionades amb les modernitzacions del mercat . Així es fa ressò de l'estrena del nou mercat de Les Corts, la inauguració de la carpa provisional del mercat del Guinardó o un resum dels projectes en marxa -que afecten mercats tan emblemàtics com Sant Antoni, els Encants Vells-Fira de Bellcaire, el Ninot i Sants.

La nova Ordenança Municipal de Mercats o els principals resultats de l'Estudi sociològic realitzat entre els compradors del mercat el 2008 són altres temes destacats de la publicació, que també té un espai per als aniversaris dels mercats -en aquest cas La Concepció, Sant Antoni, l'Estrella, les Tres Torres, els Encants Vells i la Marina- i per a les festivitats i celebracions que tenen els mercats com a impulsors o escenari, com ara les ja populars Havaneres del Ninot o la trobada de cotxes retro del mercat de Provençals.

Un altre apartat recull el compromís constant dels mercats barcelonins amb temes com la salut, la sostenibilitat i la solidaritat, i, finalment, també hi ha un bloc destinat a les relacions internacionals de Mercats de Barcelona.

Fitxers relacionats: