Memòria IMMB 2009

Resum informatiu de les activitats dutes a terme per l'Institut Municipal de Mercats durant el 2009.

Entre els seus continguts, recull informacions relacionades amb les modernitzacions del mercat. Així es fa ressò de la inauguració del nou mercat de La Llibertat, i de l'entrada en funcionament dels mercats provisionals de Sant Antoni, Ninot, Sants i Bon Pastor, tots ells en procés de remodelació. La secció es completa amb un resum de les actuacions en 15 mercats més.

La nova Ordenança Municipal de Mercats o l'Estudi d'Impacte Econòmic dels Mercats Municipals 2009 són altres temes destacats de la publicació, que també té recull informacions referides a la Jornada anual de Mercats i al creixement del servei a domicili. No s'oblida de les festivitats i celebracions que tenen els mercats com a impulsors o escenari, com ara els mercats medievals de Santa Caterina i modernista de la Concepció o les multitudinàries Mostra de Mercats de Nou Barris i Tastests del Clot.

Un altre apartat recull el compromís constant dels mercats barcelonins amb temes com la salut, la sostenibilitat i la solidaritat, l'arribada de nous serveis municipals com el Wi-Fi o la presentació del nou programa de TV3, 'La salut al cistell', que vol divulgar les virtuts d'una bona dieta. Finalment, també hi ha un bloc destinat a les relacions internacionals de Mercats de Barcelona.

Fitxers relacionats: