Memòria IMMB 2010

Resum informatiu de les activitats dutes a terme per l'Institut Municipal de Mercats durant el 2010.

Entre els seus continguts, es destaca la bona imatge dels mercats barcelonins tant dins com fora de casa, amb la celebració de la fira Mercat de Mercats i la continuació dels contactes amb altres mercats del món, i es fa un ampli recull de l'estat de les obres de remodelació en curs. Així es resumeix la situació dels set mercats que es troben en diverses fases del procés de modernització i també hi ha un apunt sobre les 61 obres de millora realitzades durant l'any.

Conté també un resum de les diverses activitats que han tingut mercats i comerciants com a protagonistes -com ara les celebracions auspiciades per o amb aquests equipaments com a escenari, la concessió de premis o els aniversaris de mercats. Tampoc s'oblida del vessant més solidari i sostenible dels mercats barcelonins, amb un esment de les seves aportacions en aquest sentit.

Finalment, centra també la mirada en les noves propostes didàctiques amb què l'IMMB ha estat col·laborador i impulsor -el Centre Interactiu del Peix, amb Mercabarna entre d'altres, i la iniciativa 'Per mantenir l'equilibri, menjo de mercat', amb la Diputació de Barcelona- i fa un repàs a les diverses actuacions de promoció econòmica i comercial, com ara la presència de l'IMMB a la fira Alimentària o la nova campanya de dinamització.

Fitxers relacionats: