Mostra de productes de la Boqueria al Mercat Central de Budapest

Una delegació de comerciants del Mercat de La Boqueria va fer una mostra de productes de qualitat al Mercat Central de Budapest, durant la 1º Fira d'aquest tipus de producte qualitatiu, durant els dies 12 i 13 de setembre de 2008.

Aquesta iniciativa, semblant als productius intercanvis realitzats entre La Boqueria i el londinenc Borough Market, pretén establir una presència permanent de productes catalans de primera qualitat al Mercat Central de Budapest, i viceversa. D'aquesta manera es promou el producte qualitatiu provinent dels petits productors autòctons.

Els comerciants de la Boqueria, situats a l'espai central del mercat, van oferir a tots els visitants la degustació de diversos productes catalans com: olis, formatges, olives, pernils, fruites, rostits de pollastre, salses, espècies i herbes de cuina, entre d'altres. Durant els dos dies de la Mostra, la afluència de públic i clients va ser constant, amb cues per adquirir i tastar els productes catalans que gairebé es van exhaurir.

La delegació estava integrada per:

- Menuts Rosa
- Fruites i Verdures Soley
- Mas Xarcuters
- La Masia de la Boqueria
- Formatgeria Elisa
- Bar Universal