Programes educatius Mengem sa, mengem de mercat

Mengem sa, mengem de mercat! és una iniciativa de Mercats de Barcelona. Es tracta d'una activitat educativa en què es convida a les escoles a fer equip i transmetre als infants i joves els valors de comprar sa, fresc i de qualitat tot descobrint el mercat i allò que el caracteritza i el diferencia d'altres formes de comerç.

La finalitat del programa és transmetre el valor del mercat com a espai i servei de qualitat i salut, de proximitat i de relació social i la importància de mantenir una dieta equilibrada amb productes de temporada, frescos i propers.

L'activitat té una finalitat doble: d'una banda, facilitar una dinàmica educativa que permeti als alumnes tenir una experiència directa . D'altra banda, animar tots els participants a compartir les seves experiències a través de l'elaboració d'un reportatge o de fotografies per publicar en els mitjans de difusió de l'escola o a la galeria d'aquest web.

D'altra banda, el mercat permet treballar un ampli ventall de continguts. No tots estan contemplats en aquest projecte, però us encoratgem a aprofitar les seves possibilitats i fer-lo créixer tant com ho considereu necessari.

Lipdub Programes educatius Mercats de Barcelona
Enllaços relacionats: