Una delegació del Mercat de Santa Caterina visita el Mercat de Leicester

El mercat de Santa Caterina i el Mercat de Leicester estan agermanats des del mes de maig de 2008. Durant la visita d'una delegació del mercat barceloní a la ciutat anglesa es van acordar activitats i transferència de pràctiques comercials conjuntes.

Del 16 al 19 de novembre de 2008, una delegació de representants del mercat de Santa Caterina va estar present a Leicester, on hi ha un dels mercats històrics i més emblemàtic d'Anglaterra.

El President del mercat, Àngel Juny, la Vicepresidenta, Rosa Pich i la Directora del mercat, Sílvia Domenech, acompanyats pel Cap de Comunicació de l'IMMB, Jordi Tolrà, van participar al Fòrum Mercat, una Comissió Municipal creada pel Tinent d'alcalde, Paul Westley.

La reunió de treball va consolidar les relacions comercials entre els mercats, amb la voluntat de millorar la presència de productes autòctons i seguir realitzant intercanvis comercials.

En aquest sentit, el mercat de Santa Caterina ha convidat al mercat de Leicester a participar durant la primavera de 2009 al Mercat Medieval, amb un establiment per mostrar els productes propis de la regió de les Midlands.

La delegació catalana també va ser rebuda per l'alcaldessa de Leicester, Manjula Sood, la qual va explicar i mostrar alguns dels aspectes històrics de la ciutat on s'emplaça el mercat amb més antiguitat d'Anglaterra.