Viatge d'estudi de Piacenza per conèixer els nostres mercats

Una delegació de la localitat italiana de Piacenza visita durant tres dies els mercats de la Boqueria i Santa Caterina per interessar-se pel model Barcelona.

La delegació formada per representants de l'Associació de Comerciants de Piacenza (Ascom Piacenza); el tinent alcalde del sector de comerç de Comune de Piacenza i president de l'Unione Commercianti Piacenza, Alfredo Parietti; els vice presidents Domenico Toscani i Antonio Resmini; Silvia Inzani, tècnica municipal i Katia Tarasconi, tinent alcalde del sector Comerç de Piacenza, han estat acompanyats per Genís Arnàs, director del Servei de Mercats de l'IMMB, en les seves visites als mercats de la Boqueria i Santa Caterina.

Els representants de Piacenza s'han interessat en la seva visita, pels aspectes comercials i d'organització dels nostres equipaments, per la integració del mercat en els eixos i per l'associacionisme comercial.

Un cop més el nostre model de remodelació, organització i gestió dels mercats és un punt de referència fora de les nostres fronteres. Al llarg de l'any són varies les delegacions de diferents països que venen a interessar-se pel model Barcelona i a rebre assessorament sobre la gestió dels equipaments.

Visita Piacenza Boqueria